bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Microsoft поновлює Програму пожертвувань для бібліотек і музеїв
31.10.2022

Бібліотеки завжди мали право користуватися програмою пожертвування Microsoft для комп’ютерів загального доступу через програму технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup. Однак ліцензії для комп’ютерів персоналу потрібно було купувати за повною ціною. В січні 2022 року корпорація Microsoft змінила умови Програми, через що бібліотеки більше не могли отримувати програмне забезпечення Microsoft на пільгових умовах.  

 

Ми раді повідомити, що на прохання TechSoup умови Програми було поновлено, і з жовтня 2022 бібліотеки та музеї отримали повноцінні можливості для користування програмою пожертвування та знижок від Microsoft, як для комп’ютерів загального доступу, так і для робочих пристроїв персоналу. 

 

Корпорація Майкрософт пропонує як пожертвувані ліцензії, так і ліцензії зі знижкою, з можливістю використання хмарних або локальних рішень.  

Майже всі бібліотеки надають своїм громадам для користування комп’ютери загального доступу. Такі продукти як Office Standard, Windows Pro, Publisher, Project і Visio Standard і Pro будуть доступні як пожертва. У Каталозі TechSoup вони позначаються як продукти «Тільки для комп’ютерних лабораторій». 

Хмарні підписки на Microsoft 365 і Office 365 містять інструменти для підвищення продуктивності, спілкування та співпраці, використання яких надасть змогу колективам бібліотек та музеїв ефективно працювати у команді. Їх можна використовувати для надання послуг електронної пошти співробітникам і волонтерам, а також для спільної роботи, як на робочому місці, так і дистанційно.  

 

 

Як бібліотекам та музеям отримати доступ до пожертвувань і знижок від Microsoft 

Усім бібліотекам і музеям потрібно створити обліковий запис Microsoft і пройти перевірку для можливості отримання пільгових пропозицій. 

Необхідно зробити наступні кроки: 

1. Зареєструвати свою бібліотеку або музей на порталі TechSoup Україна та пройти валідацію.  

2. Отримати підтвердження на порталі Microsoft for Nonprofits. Якщо вам потрібна допомога, скористайтеся Інструкцією, перегляньте Вебінар, або завантажте та прочитайте покроковий Посібник (англійською)

Якщо у вас уже є обліковий запис Microsoft, ви можете увійти на портал Microsoft for Nonprofits та отримати дозвіл на отримання пропозицій для неприбуткових організацій. Це може зайняти до семи днів, але зазвичай очікування дозволу становить 1-2 дні.  

Виконавши цей крок, ви отримаєте електронний лист із підтвердженням від [email protected] під назвою «Ви маєте право на гранти та знижки від Microsoft». Збережіть цей електронний лист для подальшого використання. 

3. Поверніться до TechSoup і увійдіть у свій обліковий запис TechSoup, щоб подати запит на обрані продукти. Бібліотеки можуть запитувати продукти з позначкою «Тільки для комп’ютерних лабораторій» для потреб загальнодоступних комп’ютерів. Для потреб працівників бібліотеки ви можете отримати доступ як до хмарних підписок, так і до настільних рішень зі знижкою. 

4. Під час оформлення замовлення потрібно буде ввести ім’я облікового запису Microsoft, який було створено на кроці 1. Також потрібно буде увійти в центр адміністрування Microsoft 365 за допомогою цього імені користувача та пароля та прийняти TechSoup як свого постачальника. Обов’язково поставте прапорець, щоб прийняти Угоду з клієнтом Microsoft. 

5. Після цього можна повернутися на сторінку TechSoup і завершити перевірку. 

Ви також можете переглянути відео (англійською), у якому пояснюється новий процес доступу та завантаження рішень. 

 

Завдяки оновленим умовам бібліотеки та музеї будуть забезпечені необхідними ресурсами для обслуговування місцевих громад і командної роботи власного персоналу. З пожертвами та знижками Microsoft можна не тільки отримати надійне та безпечне ліцензійне програмне забезпечення, а й суттєво зменшити витрати. Але найважливішою цінністю є безпосередня підтримка щоденної роботи бібліотек і музеїв задля місцевих громад. 

 

*** 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників! 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.