bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дебати в Луганську
02.11.2010

29 жовтня 2010 р., в м. Луганську, вул. Оборона,2, у Пресс центрі Луганського національний університет імені Тараса Шевченка, пройшли дебати на тему «Суспільство – єдність несхожих», дебати є частиною проекту: «Сприяння вихованню міжнаціональної та етнічної толерантності серед молоді Луганської області», який реалізується міською громадською організацією «Серце Жінки», в партнерстві з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Дебати було присвячено обговоренню питань ксенофобії у м. Луганську. У заході взяло участь 18 осіб, серед яких представники радикально налаштованої молоді (студенти),психолог, соціолог та представники НГО міста.

В ході заходу учасникам дебатів було презентовано результати дослідження : «Виявлення проявів ксенофобії та національної нетерпимості», яке було проведено в рамках проекту, практичні матеріали проекту. Окремою частину заходу була дискусія, щодо змін, які відбулися у свідомості молодих людей, яки стали учасниками тренінгів, які проводилися в рамках проекту. В фіналі заходу були підведені висновки проекту, презентовано результати та показано італійський фільм «Дитя з Місяцю». Після фільму учасники дебатів мали змогу висловити свою думку, що до ролі толерантності, як явища в українському суспільстві.

Дебати проходили у рамках проекту, метою якого є сприяння зниженню національної нетерпимості, ксенофобії, расизму та виховання толерантності молодіжних лідерів Луганської області, шляхом руйнації існуючих негативних стереотипів, відносно національних меншин.

Контактна інформація для довідок: м. Луганськ, кв. Шевченко 14/67, 91033. тел. 59-97-05, e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.