bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук амбасадорів Meet and Code стає масштабнішим і привабливішим
24.10.2022

Якщо ви проживаєте в Європі, а Україна - це Європа!, вам від 8 до 24 років, і ви не уявляєте свого життя без програмування, тоді цей конкурс має зацікавити вас.  

 

Ось 5 важливих кроків, які потрібно виконати: 

  1. Підпишіться на сторінки ініціативи Meet and Code у Facebook  та/або Twitter і поділіться 30-секундним відео про себе (або друга чи подругу, яких ви хочете номінувати) з поясненням, чому саме ви маєте стати нашою наступною суперзіркою Meet and Code. 
  2. Теґніть під відео @meetandcode. 
  3. Також не забудьте поставити хештеґ #meetandcodesuperstar. 
  4. У вашому відео наведіть і продемонструйте приклади будь-яких додатків або технологічних ідей, які ви розробили, розкажіть нам, як ваша розробка може змінити світ на краще, а також чим вам подобається ініціатива Meet and Code. 
  5. Пам'ятайте, що ви маєте час до 11 листопада 2022 року, аби встигнути подати свою заявку. 

 

Цьогоріч Meet and Code підготував неймовірний додатковий приз. Переможець чи переможниця отримає у подарунок Фотон робота. Робот призначений для роботи як із дошколятами, так і зі школярами будь-якого віку. Його можна використовувати або за спеціально розробленими планами уроків, або за власними, створеними для навчання з будь-якого предмету. За допомогою робота Фотона можна вивчати ключові компетентності або поглиблювати знання про планети та сонячну систему,  про рослини та бджіл, про безпеку на дорозі. Робот може бути використаний для ознайомлення з кольорами, тваринами чи геометричними фігурами, або навіть для пояснення концепції сталої енергетики. Також Фотон чудово підходить для проведення ігор, спрямованих на закріплення математичних операцій та запам'ятовування цифр. За допомогою робота учні можуть перевіряти правильність результатів обчислень. 

 

Трохи невпевнені у собі? Можливо, розповідь переможниці та амбасадорки 2021 року Стефанії Спахо про своє життя після перемоги минулого року надасть вам впевненості. 

Майже рік минув з тих пір, як 16-річна Стефанія Спахо з міста Трикала (Греція) виграла перший конкурс "Пошук амбасадорів для Meet and Code". З тієї миті, каже вона, отримала неймовірний досвід. "Я познайомилась і працювала разом з чудовими, цікавими та залюбленими у свою справу людьми, які наполегливо трудяться над промоцією кодування серед населення та усунення прогалин цифрових знань в Європі", — розповідає вона. Стефанія додає, що мала також можливість побачити кілька надзвичайних проєктів, розроблених учасниками Meet and Code. "Це дійсно надихнуло мене і мотивувало продовжувати взаємодіяти з технологіями в будь-якому аспекті мого життя". 

"Нам дуже сподобалося працювати зі Стефанією, вона розкрила нам масу інсайтів, як можна покращити цифрові навички молоді, та чому це так важливо", - говорить Анна Сєніцка, віце-президентка TechSoup Europe та партнерка Meet and Code. Вона також відзначає, що Стефанія увійшла до складу журі, яке визначило переможців подій, проведених громадськими і благодійними організаціями, та вручила нагороду одній з наших  організацій-переможниць на церемонії нагородження Meet and Code 2021 Awards. 

Стефанія запевняє, що переваги участі у конкурсі пошуку амбасадорів виходять далеко за межі просто перемоги. "Ті, хто хочуть взяти участь у конкурсі, мають повністю відкинути будь-які сумніви та зробити це, - додає вона. "Ви побачите, як багато є таких самих людей, як ви, що мають такі ж інтереси, такі ж цікаві ідеї та проєкти; людей, яких, здавалось, ніколи не зустрінете за інших обставин". За її словами, найбільша нагорода - це приєднатися до тисячі молодих людей і зробити свій внесок у творенні змін. 

 

*** 

Ініціатива Meet and Code реалізовується організаціями SAP, Haus des Stiftens gGmbH, TechSoup Europe спільно з  мережевими партнерами в різних країнах. Ресурсний центр ГУРТ є мережевим партнером в Україні, TechSoup Україна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.