bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги “Емоційні стани безробітних” в Кременчуці
25.10.2010

На початку жовтня у Кременчуцькому міському центрі зайнятості розпочалася робота Кременчуцького клубу безробітних з новою програмою “Як впоратися із втратою роботи”. Програма здійснюється за участю тренерів Кременчуцького центру IDEA, що діє на базі Центру професійного розвитку персоналу “Баланс+” Тетяни Жуматій та Олени Ромашко

Емоційні стани безробітних

Втрата роботи викликає багато переживань, супроводжується погіршенням психологічного та емоційного стану. Людині, що опинилася в такій ситуації, здається, що вона нещаслива більше, ніж інші, і це не дозволяє побачити, що коло його проблем досить обмежене, і для вирішення більшості з них у нього самого є необхідні ресурси. Коли люди розуміють, як протікають події, як вони можуть вплинути на них - це дозволяє значно зменшити градус негативних переживань. А сама форма активної групової роботи дозволяє запускати механізми групової підтримки, коли людей об’єднує одна спільна мета.

Практичні заняття присвячені таким актуальним темам для учасників як:

  • «Емоційний стан людей, які знаходяться в пошуку роботи»;
  • «Техніки подолання страхів»;
  • «Усвідомлення особистісних ресурсів».

На заняттях йде постійне звернення до особистого досвіду учасників, групові обговорення, відпрацювання технік, що дозволяють знижувати напругу і контролювати негативні емоції, використовувати свої особистісні ресурси для подолання складних життєвих ситуацій, усвідомлювати свої справжні бажання й виробляти особисту стратегію досягнення поставлених цілей.

Контакти

Коментарі

Завійська Мар'яна   5025 днів тому   #  

http://www.telegraf.in.ua/accidents/2010/10/25/bomzh_12513.html

  •   Пiдписатися на новi
Пилипенко Наталія   5025 днів тому   #  

Простите, Марьяна, но я не поняла Ваш коментарий.
????

  •   Пiдписатися на новi
Нишкур Тетяна   5025 днів тому   #  

Для вашего тренинга мы ЧП"Водный лабиринт" могли бы стать ярким, наглядным пособием :www,bibliomist.org.ua статья - видео"Мрії мають властивість здійснюватись".

  •   Пiдписатися на новi
Завійська Мар'яна   5025 днів тому   #  

Вибачте, що не розшифрувала. Це була демонстрація наявності проблем, на які, очевидно, спрямований тренінг. Якщо ці проблеми не долати, то вони можуть закінчитись так, як у повідомлені, посилання на яке я опублікувала вище.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.