bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Norton 360 Deluxe – гарантуйте захист інформації та заощаджуйте кошти організації
01.08.2022

Влітку 2022 року в Каталозі ТехСуп Україна з’явився новий продукт - Norton 360 Deluxe. Це програмне забезпечення створене для того, щоб захищати комп'ютери, планшети та смартфони, а також особисту інформацію користувачів від онлайн-загроз, що є дуже актуальним в сучасному світі, зокрема в Україні в умовах російського вторгнення, коли країна-агресор регулярно вдається й до кібератак.  

 

Які функції забезпечує Norton 360 Deluxe? 

Безпека пристроїв: захищає ПК, ноутбуки, планшети чи мобільні пристрої від сучасних онлайн-загроз. 

Моніторинг темної павутини: Відстежує та повідомляє власника основного облікового запису, якщо знаходить його особисту інформацію в темній павутині - частині мережі, до якої звичайні пошукові системи не мають доступу. 

Брандмауер: Допомагає захистити пристрій та дані від атак та вторгнень, відстежуючи та блокуючи підозрілий мережевий трафік. 

Безпечна VPN: VPN без реєстрації забезпечує захист і шифрування при використанні публічних або спільних мереж Wi-Fi, що дозволяє переглядати веб-сторінки анонімно та безпечно. 

Менеджер паролів: Допомагає безпечно створювати, зберігати та керувати паролями, інформацією про кредитну картку та іншими обліковими даними в Інтернеті. 

Хмарне резервне копіювання ПК: Надає власнику основного облікового запису 50 ГБ хмарного сховища для резервного копіювання важливих файлів та документів у разі втрати даних через збій жорсткого диска, крадіжки пристрою або програми-вимагачі (лише для Windows). 

 

Для чого неприбуткові організації України можуть використовувати програмне забезпечення Norton? 

Ви можете використовувати Norton 360 Deluxe, щоб: 

  1. Захистити дані вашої організації від програм-вимагачів, вірусів, шпигунських, шкідливих програм та інших загроз 
  2. Забезпечити безперебійну роботу комп'ютерів для зниження витрат на системне адміністрування 
  3. Запобігти небажаним підключенням до комп'ютерів та інших пристроїв, щоб зловмисники не могли вкрасти інформацію, встановити та запустити програми або внести інші небезпечні зміни до комп'ютерів вашої організації 

 

Благодійна програма Norton передбачає підписку на використання продукту на п'яти персональних пристроях протягом одного року та надається неприбутковим організаціям України безкоштовно, тоді як ринкова ціна даного продукту складає близько 1000 грн.  

Підписка включає стандартні опції підтримки, обслуговування та оновлення, доступні для ринкових продуктів. Продукт повністю перестане функціонувати через один рік, якщо підписку не буде поновлено. 

 

Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.