bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Що потрібно знати про релокацію бізнесу» вже доступний для перегляду
11.07.2022

Ресурсний центр ГУРТ сприяє відновленню економічної спроможності українських підприємців та проводить серію вебінарів для мікро, малого та середнього бізнесу в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії. 

Якщо ви не змогли приєднатися до вебінару «Що потрібно знати про релокацію бізнесу», запрошуємо до перегляду відеозапису для підприємців, які вимушені переміcтити свій бізнес у зв’язку з війною та тих, кого цікавлять особливості релокації. 

 

Переглянувши вебінар, ви отримаєте інформацію від адвоката та партнера адвокатського об'єднання SLA Attorneys Романа Михайловського про те, які підприємства вважаються релокованими, що потрібно знати і враховувати при переміщенні на інші території України, що надає статус переміщеного підприємства і чи обов’язково його оформлювати.

На вебінарі також ґрунтовно розглянуто питання щодо законодавчих вимог та державну підтримку релокації бізнесу, про особливості трудових відносин, пов’язаних з переміщенням підприємства в межах території України. 

 

Підписуйтеся на YouTube-канал ГУРТа та будьте першими, хто дізнається цікаву та актуальну інформацію!  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.