bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створюйте відео для соцмереж, моделюйте зображення, вдосконалюйте вебсайт з Adobe
04.07.2022

Adobe - світовий лідер з розробки програмного забезпечення для редагування зображень, дизайну вебсайтів, публікації інформаційних бюлетенів, створення відео- та аудіопродуктів та для багатьох інших речей. Першокласні програми надають користувачам доступ до інновацій та забезпечують необхідну продуктивність, щоб ви могли створити все, що можете уявити, де б ви не були.  

Неприбуткові організації та бібліотеки України можуть отримати доступ до ряду творчих продуктів Adobe через TechSoup Україна як за програмою пожертвування так і зі знижкою. 

 

Photoshop Elements 2022 та Premiere Elements 2022 - це продукт, що поєднує дві програми Adobe. Photoshop Elements - це інструмент для редагування, ретушування, оптимізації та розповсюдження цифрових зображень. Premiere Elements - інструмент для редагування та публікації цифрових відео.  

Ці програми можуть використовувати навіть ті неприбуткові організації, які ще не мають досвіду з редагування зображень чи відео, для того щоб: 

     • Розповісти історію своєї організації, редагуючи записані відео та публікуючи їх в Інтернеті 

     • Редагувати, ретушувати та організовувати фотографії волонтерів та місцевих заходів 

 

Adobe Creative Cloud – це колекція креативних дизайнерських програм для настільних ПК, а також серія мобільних додатків та сервісів для проєктування, розробки та публікації графічного, відео-, аудіо- та інтерактивного контенту для друку, веб-застосування та мобільних пристроїв. 

Ця пропозиція надає ОГС України доступ до знижених тарифів для користування Creative Cloud у повному обсязі з наданням членства одному користувачу. Ви отримуєте 60% знижки на поточні тарифні плани Adobe протягом першого року користування та 40% знижки на наступні роки. 

Громадські організації України можуть використовувати Adobe Creative Cloud у своїй діяльності для: 

     • Наповнення історії цифровими зображеннями, векторною графікою, аудіо та відео високої чіткості 

     • Створення та публікації друкованих інформаційних матеріалів 

     • Проєктування дизайну, розробки та розміщення вебсайту організації 

Adobe підтримує актуальність робіт завдяки постійним оновленням творчого програмного забезпечення, що передбачено тарифними планами членства. 

Користувачам надається підтримка по телефону, через онлайн-чат, форуми та навчальні посібники, що є частиною Повного тарифного плану. 

 

Чому громадським організаціям важливо обирати ліцензійне програмне забезпечення Adobe? 

Захист даних і безпечна робота в цифровому вимірі є пріоритетом Adobe, тому розробники постійно працюють над посиленням безпеки даного програмного забезпечення для запобігання шахрайству. На відміну від піратського програмного забезпечення ліцензійні програми Adobe мають службу підтримки та оновлення, а також найновішу систему захисту від шкідливих програм і вірусів. 

 

Як на практиці можна скористатись продуктом Adobe Creative Cloud, читайте тут - експерт «Українського центру європейської політики» Дмитро Науменко ділиться успішним досвідом своєї організації.  

 

Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.