bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

TeamViewer – забезпечте своїй організації надійний віддалений доступ до робочих пристроїв
13.06.2022

Неприбуткові організації України можуть отримати віддалений доступ до комп’ютерів своєї організації через TeamViewer Business - опцію підписки на хмарний сервіс TeamViewer, обравши даний продукт в Каталозі на платформі ТехСуп Україна. Хмарні сервіси надаються безкоштовно на один рік, сплачується лише збір за оброблення замовлення. Для продовження підписки після року використання, потрібно підтвердити прийнятність організації.  

 

TeamViewer Business надає користувачам наступні можливості:  

  1. Віддалений доступ: за допомогою комп'ютера чи мобільного пристрою користувачі TeamViewer можуть віддалено та безпечно отримувати доступ до файлів, програм, електронної пошти та ресурсів іншого комп’ютера без VPN. Це особливо актуально зараз, коли співробітники багатьох українських компаній через воєнні дії можуть знаходитися в різних точках світу. 
  2. Онлайн-зустрічі: ви можете проводити та записувати HD відеоконференції з VoIP-аудіо. 
  3. Черга обслуговування: опція передбачає функцію збору заявок на обслуговування з автоматичним наданням кожному сеансу унікального коду, що сприяє підвищенню якості обслуговування. 
  4. Безпека: Функції захисту TeamViewer включають 256-бітне шифрування сеансу, двофакторну аутентифікацію, а також підтримку відповідності HIPAA. 
  5. Доступ до мобільних пристроїв (додаткова плата): замовивши додаток для мобільних пристроїв, ви можете отримати віддалений доступ до мобільного пристрою зі свого комп’ютера, смартфону чи планшету. 

Важливим для користувачів є й те, що TeamViewer забезпечує онлайн підтримку для цього продукту. 

 

Володимир Токар, ІТ-спеціаліст, який співпрацює з такими організаціями, як Представництво Датської Ради у справах біженців в Україні, БО "БФ “Право на захист", БО "БФ "Рокада", ГС "Форум недержавних організацій в Україні" та ін. вже багато років користується TeamViewer та ділиться своїм досвідом: “Я рекомендую системним адміністраторам українських ГО обирати саме цей хмарний сервіс для технічної підтримки пристроїв організації, при невеликій вартості він надає велику кількість можливостей, в тому числі й тих, які інші компанії надають за гроші (наприклад, можливість бачити об’єм диска віддаленого комп’ютера та чи ввімкнуто на ньому брандмауер). Хочу зазначити, що Team Viewer активно використовують не тільки ІТ-спеціалісти, але й інші працівники, які, перебуваючи, не на робочому місці, можуть продовжувати свою роботу в звичайному режимі”.   

Якщо в процесі замовлення TeamViewer Business 1-Year Subscription – Donated на сайті ТехСуп Україна у вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся за адресою електронної пошти: [email protected] 

 

Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.