bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Amazon Web Services - використовуйте хмарні послуги та заощаджуйте ресурси організації!
30.05.2022

Мета Amazon Web Services (AWS) – забезпечити кожній людині у світі можливість прожити гідне життя та максимально використати свій потенціал. Десятки тисяч неприбуткових і неурядових організацій у всьому світі використовують AWS, щоб поширити свій вплив і наблизитись до досягнення важливих цілей. 

Хмарна платформа AWS пропонує доступ до потужних обчислень, зберігання даних, розробки, аналітики, доставки вмісту та інших послуг, щоб допомогти неприбутковим організаціям розширюватися без інвестування у фізичну інфраструктуру, що дозволяє зекономити ресурси організації.  

Amazon Web Services розуміє, що неприбутковим організаціям потрібна технологія, яка допомогла б їм досягти своїх цілей, без витрат дорогоцінних ресурсів, тому робить все для того, щоб неприбуткові організації перестали платити за обчислювальну потужність, яку вони не використовують, та могли зосередити свої ресурси на своїй важливій роботі. 

В рамках програми пожертвування Amazon організації можуть отримати грант у розмірі 1000$ для оплати хмарних сервісів. З AWS організації платять лише за окремі потрібні послуги і лише за час їх фактичного використання.   

 

Валерій Болган, член правління Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України"  так коментує свій досвід користування Програмою кредитування від AWS через Програму технологічної підтримки ТехСуп Україна

Коли в 2018 році ми побачили в Каталозі ТехСуп Україна інформацію про Програму кредитування від AWS, одразу вирішили спробувати, в той час ми якраз планували перевести сайти організації на безпечний хостинг. Наразі в організації 6 сайтів і всі вони розміщені на хостингу Amazon. Хочу відмітити високу зручність інтерфейсу платформи, з багатьма питаннями можна розібратися без залучення ІТ-фахівців. Ми використовуємо хмарну платформу Amazon як сховище даних, а також для проведення обчислень. Не можна не згадати і про фінансову економію від використання Програми кредитування. За нашими підрахунками завдяки Програмі ми економимо 85-90% коштів. Впевнений така економія не завадить й іншим ОГС України, тим більше в такий складний час”. 

 

Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.