bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Звернення ГУРТа
16.05.2022

Слава Україні!

 

Головним пріоритетом України є повна перемога над рашизмом. Лише остаточна перемога дозволить нам розпочати повноцінну відбудову України та системно вирішувати гуманітарні питання. Через це, основним критерієм доцільності діяльності організації громадянського суспільства України має бути внесок у підвищення нашої обороноздатності. Як те, що ми сьогодні робимо, посилює позиції ЗСУ на фронті – ключове питання, яке ставлять собі свідомі лідери українських ОГС.

 

У період з 24 лютого по 16 травня 2022 року Ресурсний центр ГУРТ переказав 226 тисяч гривень на потреби ЗСУ через Фонд «Повернись живим». Це наші власні кошти, які ми заробили, надаючи платні послуги. Ми знаємо, що подібним чином діє значна частина малого та середнього бізнесу України. Якщо ваша ОГС також надає платні послуги, а свій заробіток спрямовує на підтримку ЗСУ, будемо раді розповісти вашу історію у рамках кампанії «Ми з України. Ми працюємо!». Будь ласка, опублікуйте її у нас. Ваша історія надихатиме інших і наближатиме перемогу України.

 

Українським ОГС, які мають лише грантове фінансування, пропонуємо долучитися до фінансування ЗСУ через ТехСуп Україна. Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба:

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості.
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна.
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення.
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України.

 

Україна переможе! Смерть ворогам!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.