bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі навчаються контролювати житлові служби
24.09.2010

У серпні-вересні в Одесі пройшли два семінари-тренінги для громадських активістів «Громадський контроль за наданням послуг з утримання будинків та прибудинкових територій".

Заходи проводилися Одеською міською громадською організацією «Лицем до лиця» в межах проекту «Послуги з утримання будинків та прибудинкових територій: знаємо, за що платимо». Проект реалізується в межах спільної ініціативи Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа.

В семінарах-тренінгах, які вела експерт із житлово-комунальних питань Євгенія Абрамова, взяли участь 35 членів органів самоорганізації населення та ініціативних груп Київського та Малиновського районів.

Вони ознайомилися із сучасною нормативно-правовою базою щодо надання населенню послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій (УБСПТ) органами місцевого самоврядування, обговорили можливості громадського контролю та шляхи вирішення типових проблем при взаємодії споживачів та виконавців послуг, отримали відповіді на свої запитання. Особливо учасників турбувало, як саме діяти в разі ненадання або неповного надання послуг комунальною службою.

Після значного підвищення в Одесі тарифів на послуги з УБСПТ в 2008 р. ця тема для населення стала дуже гострою. Але на думку виконавців проекту, повне та своєчасне інформування населення щодо питань надання житлово-комунальних послуг та належний громадський контроль повинен покращити ситуацію.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.