bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінки напередодні виборів
20.09.2010

Жінки Полтави напередодні виборів об’єднуються для того, щоб змінити на краще соціальне життя міста. Аби не допустити ситуації, коли лише 15-20 % жінок потрапляють до місцевих рад, депутатки міста, успішні бізнес-леді, лідерки громадських організацій і просто активні жінки вирішили, підставивши одна одній плече, поборотися за жіноче представництво у владі.

Платформою для співпраці став проект «Змінюємось ми – змінюється суспільство». В його рамках вже відбулось два дискусійних клуби, присвячені актуальним темам «Жінка і суспільство: виклики XXI століття» та «Жінки в політиці – шлях до змін».

Кожен захід починається із задушевної жіночої розмови, де кожна учасниця може запропонувати своє бачення ситуації і шляхи її вирішення. Так, на думку Ольги Латиш, голови Президії Об’єднання жінок-депутатів м. Полтави, головною умовою до змін в суспільстві є жіноче співробітництво. «Попереду ще багато змістовних цікавих заходів, форму і зміст яких визначать самі жінки. Адже до проекту може приєднатися кожна полтавка, не тільки депутатка чи кандидат, вхід сюди – вільний для всіх, чиє життєве кредо – небайдужість» - зазначає пані Ольга.

Проект реалізується Об’єднанням жінок-депутатів міста Полтави в партнерстві з Полтавським обласним осередком Ліги соціальних працівників України за підтримки Українського Жіночого Фонду.

Контакти

  • Ольга Латиш
  • Об’єднання жінок-депутатів міста Полтави
  • [email protected]

Коментарі

Лілія Дмитренко   5063 дні тому   #  

Супер. Молодці, полтавки!

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5063 дні тому   #  

Пані Ольга бажаю Вам успіхів. Ми Вас підтримуємо.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5062 дні тому   #  

Сподіваюсь побачити також нові жіночі обличчя в Уряді. Ці хлопці такий мрачняк навівають....

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.