bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Важливі зміни щодо отримання пільгового програмного забезпечення від Microsoft
28.02.2022

                                                                                                                                   

Ресурсний центр ГУРТ нагадує представникам неприбуткових організацій України, що у зв'язку зі змінами в програмі пожертвування програмного забезпечення від Microsoft через TechSoup Україна, відбулися важливі зміни і в процесі замовлення продуктів за програмою Microsoft Donation.

Для того, щоб мати можливість замовляти пільгове програмне забезпечення за програмою Microsoft Donation зараз або в майбутньому, неприбутковим організаціям необхідно не пізніше 15 березня 2022 року пройти процес реєстрації та авторизації на сайті Microsoft for Nonprofits, а також перевірку організації корпорацією Microsoft. Для цього потрібно бути зареєстрованими на платформі TechSoup Україна, увійти під своїм обліковим записом та здійснити та здійснити кроки, що описані в Інструкції, яку ми розробили спеціально для вашої зручності. Додатково було проведено вебінар з роз’ясненнями.


Під час вебінару представники команди TechSoup Україна покроково  розповіли: 

 як зареєструватися на сайті Microsoft for Nonprofits, якщо ваша організація ще не зареєстрована; 

 які дії виконати, якщо ваша організація вже зареєстрована на Microsoft for Nonprofits; 

 як авторизувати Торговельного партнера через «Центр адміністрування Microsoft 365».

 

Дбайте про цифрову безпеку своєї організації, користуйтеся ліцензованим програмним забезпеченням! 

 

 

Підписуйтеся на наш Youtube канал та першими дізнавайтеся про нові цікаві та корисні відео.  

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.