bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Звернення ГУРТа
14.03.2022

Слава Україні!

Організації громадянського суспільства України роблять свій вагомий внесок у нашу перемогу. Місія ГУРТа полягає у посиленні ваших ініціатив. Для цього ми розпочинаємо кампанію з мобілізації потенціалу українських ОГС. Запрошуємо долучитися до кампанії «Ми з України. Ми працюємо!»

 

Також інформуємо:

  1. Портал ГУРТ працює. Ваші новини і повідомлення приймаються та модеруються. Якщо ви маєте інформацію, корисну українським ОГС, опублікуйте її у нас https://gurt.org.ua/news/add_new/.  Ми також поширимо ваші повідомлення у соціальних мережах.
  2. Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, яку ми виконуємо, також працює. Якщо у вас є потреба отримати пільгове програмне забезпечення для захисту від кібер-загроз, для проведення онлайн заходів або для яскравого оформлення інфографіки про втрати рашиістів, ласкаво просимо скористатися Bitdefender, Zoom, Tableau та іншим пільговим програмним забезпеченням з нашого каталогу https://ukraine.techsoup.global/

 

У нас знову є хороші новини. Глобальна мережа ТехСуп, до якої належить ГУРТ, у своєму зверненні до світового співтовариства закликала фінансово підтримати Фонд «Повернись живим»». Вважаємо це гідним прикладом для багатьох міжнародних організацій.

 

Україна переможе! Смерть ворогам!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.