bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Будуємо нову країну!
15.09.2010

З 8 по 15 вересня на порталі ГУРТ було проведено опитування на тему "Якою має бути головна роль сучасного успішного лідера НГО?". Презентуємо Вашій увазі результати опитування:

Інші опитування ГУРТа: gurt.org.ua/polls/

Коментарі

Анна Чайковська   5082 дні тому   #  

Коли я голосувала, то фраза "Будувати нову країну" не асоціювалась з рекламою. Я на рекламу не звертаю уваги. Бо ж було вже "Почую кожного!"
Дякую ГУРТу за плакат. Я аж тепер побачила що вони будують нову країну

  •   Пiдписатися на новi
Володимир Купрій   5081 день тому   #  

До речі, в україномовному варіанті слоган "Будуємо нову країну" сприймється нормально. Інша справа в російськомовному варіанті - "СТРОИМ новою СТРАНУ". Памятаєте, як колись говорив Путін про фразу "строить гражданское общество"? В роійській мові слово "строить" має й інше переносне значення.

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5081 день тому   #  

плакатик вообще-то наверно лишний в этом опросе. Смысловая нагрузка опроса по сути вообще к политике не относилась, расценивать такой "прикол" как неудачную шутку или "прогиб" организаторов опроса перед новой властью?

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5081 день тому   #  

Звичайно, змістове навантаження опитування до політики не відносилося. Це моя думка. А плакат свідчить про те, як часто нас дурять дуже правильними і гарними лозунгами. Нам кажуть те, що ми хочемо почути.

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5081 день тому   #  

а что вы хотели, что-бы там было написано? типа: "нифига делать не будем" или "все украдём?". пора бы и привыкнуть за 20 лет к лозунгам)))) они по сути ни разу не менялись))))

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5081 день тому   #  

От мене часто запитують друзі, чим я займаюсь. Вони далекі від громадського сектору, один навіть спробував написати статтю про одну з подій, в яких живуть НГОшники https://gurt.org.ua/articles/7701/.

І дуже часто, щоб їх не заплутувати, я кажу: я будівельник. будую громадянське суспільсво :)). І тут починається. А що таке ГС?Як ти це робиш? Як ти взагалі живеш, за це ж грошей не платять?А до чого це я. Може і я будую нову країну і мені треба кооперувтись з цими хлопцями? І чимало моїх знайомих, в тому числі НГОшників вже будують з ними нову країну. Для яких людей - це вже питання іншого, мабуть, опитування :)
п.с. Я голосував за інший варіант :)

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5081 день тому   #  

Я теж голосувала за інший варіант, але дуже прихильно ставилася і до цього :)))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.