bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує до участі в опитуванні про дотримання цифрових прав у діяльності ОГС
14.02.2022

Ресурсний центр ГУРТ запрошує керівників та менеджерів українських ОГС взяти участь в опитуванні: «Дотримання цифрових прав у діяльності українських організацій громадянського суспільства». 

Мета опитування - вивчити ситуацію, що склалася із захистом цифрових прав осіб, які у різний спосіб взаємодіють з ОГС. До таких осіб належать: члени організації, працівники, волонтери, учасники заходів, отримувачі послуг, набувачі благодійної допомоги, представники партнерів та донорів.  

Опитування проводиться в межах проєкту «Цифрові права та відповідальність: підвищення спроможності лідерів ОГС України». Результати опитування допоможуть команді проєкту створити тренінг із дотримання цифрових прав у діяльності ОГС.  

Опитування анонімне і складається з 13 питань, які об'єднані у 3 блоки. Кожне питання передбачає тільки один варіант відповіді на вибір. Надання відповідей займе не більше 5 хвилин. 

Запрошуємо пройти опитування  - https://forms.gle/XGUCvMuZhU18aE9d6 

Нагадаємо, що Ресурсний центр ГУРТ впроваджує річний проєкт Цифрові права та відповідальність: підсилення компетенцій лідерів ОГС в Україні, метою якого є зміцнити компетенції лідерів організацій громадянського суспільства, надавши їм доступ до ефективних інструментів захисту цифрових даних своїх організацій. 

 

Матеріал опублікований в рамках проєкту «Цифрові права та відповідальність: підсилення компетенцій лідерів ОГС в Україні», що виконується за грантової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.