bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Найпопулярніші інструменти для командної роботи від TechSoup Україна
09.01.2022

Ресурсний центр ГУРТ пропонує лідерам організацій громадянського суспільства ознайомитися з трійкою найпопулярніших продуктів пільгового програмного забезпечення для командної роботи та комунікацій, які надаються програмою TechSoup Україна: 

  1. Найпопулярнішим серед е-сервісів для проведення заходів є Zoom.  На порталі TechSoup неприбуткові організації можуть замовити його з 50% знижкою, яка діє впродовж року і поширюється на всі додаткові розширення (вебінари, збільшення кількості учасників онлайн заходів, підключення додаткових адміністраторів ліцензії для проведення паралельних заходів тощо). Наприклад, розширення для вебінарів коштуватиме 200 USD на рік проти 400 USD за ринковою вартістю. 
  2. Якщо для вашої організації важливим є планування, відстеження виконання завдань та досягнення показників результативності, тоді інструмент ASANA буде саме для вас. 50% знижка передбачена на річну підписку для неприбуткової організації.  
  3. Корпоративний месенджер Slack, що легко інтегрується з іншими онлайн-додатками, зменшує часові витрати на організацію зустрічей і дозволяє формувати маленькі групові конференції, до яких за потреби вільно долучаються інші працівники. Ви можете створювати необмежену кількість каналів для розмови. Неприбуткові організації можуть отримати Slack безкоштовно. Для того, щоб ознайомитися з детальнішими умовами, перейдіть за посиланням.

 

Про успішний досвід використання ліцензованого ПЗ Slack та Zoom від Української соціальної академії читайте тут

Щоб скористатися цими та багатьма іншими інструментами достатньо зареєструвати свою організацію на платформі TechSoup і отримати велику кількість переваг для роботи. 

Користуйтеся спеціальними умовами на придбання ліцензійного програмного забезпечення, що пропонують донори ПЗ з усього світу саме неприбутковим організаціям через програму TechSoup. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.