bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ вітає всю спільноту ОГС з різдвяно-новорічними святами
24.12.2021

Ресурсний центр ГУРТ - це, перш за все, про людей. Про людей, які об’єднуються навколо спільної мети, цілей, навколо своєї країни. Щодня десятки тисяч людей взаємодіють з ГУРТом, і ми відчуваємо серйозну відповідальність перед вами. 

Ми дякуємо всім організаціям, активістам, лідерам думок, експертам, волонтерам, підприємцям, представникам органів місцевого самоврядування, органів державної влади, журналістам і всім змінотворцям, котрі співпрацювали з нами і стали частиною досягнень, які вдалося здійснити  в Україні у 2021 році. Дякуємо і тим, хто автономно прискорював позитивні зміни і в наступному році запрошуємо до співпраці.  

Цього року команда ГУРТа вийшла до півфіналу Премії відповідальності 2021, якою Фонд родини Богдана Гаврилишина відзначає роботу кращих українських організацій громадянського суспільства, тож запрошуємо підтримати нас та проголосувати за Ресурсний центр ГУРТ за посиланням.

Йдемо в новий рік за досягненнями, результатами та позитивними змінами разом! І нехай успіх супроводжує кожну та кожного з вас!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.