bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінок, звільнених з місць позбавлення волі, чекає «Будинок напівдороги»
28.07.2010

Всеукраїнська благодійна організація «Конвіктус Україна» почала відбір учасниць Програми реінтеграції в суспільство осіб, звільнених з місць позбавлення волі.

Для участі в програмі буде відібрано 15 жінок, в яких на даний час закінчується термін ув’язнення. Головні критерії відбору учасниць - бажання змінити своє життя і готовність пройти повний курс Програми.

Після звільнення жінки зможуть оселитися в центрі «Будинок напівдороги», розташованому в селищі Краснопавлівка Харківської області.

Програма реінтеграції розрахована на період від 3 до 6 місяців і передбачає юридичну, психологічну, у разі потреби – медичну допомогу, а також допомогу в працевлаштуванні.

Для того, щоб стати учасницями програми, жінки, підготовлені до звільнення, повинні заповнити спеціальну анкету і пройти співбесіду з представниками ВБО «Конвіктус Україна».

На сьогоднішній день в «Будинку напівдороги» пройшла адаптацію перша учасниця проекту. За три місяці дівчина навчилася вирішувати психологічні і соціальні проблеми, самостійно вести домашнє господарство і розраховувати особистий бюджет. У неї з’явилися нові друзі.

На даний момент Олена (ім’я змінене з етичних міркувань) знайшла роботу і нове помешкання.

Контакти

  • Сітало Ірина
  • прес-секретар ВБО Конвіктус Україна
  • ВБО “Конвіктус Україна”
  • [email protected]

Коментарі

Володимир Бочаров-Туз   5106 днів тому   #  

А почему центр создан только для женщин?
По моему их освобождается как минимум в 10 раз меньше чем мужчин.

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Демченко   4946 днів тому   #  

Да Владимир, хорошо было бы, если б и для мужчин сделали... Но так уж запланировано у них - для женщин. Там руководитель у них очень хорошая, встречались с ней. Молодец женщина.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.