bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ подовжує реєстрацію заявок на отримання міні-грантів MAC 2021 до 8 вересня
31.08.2021

Навіть після завершення дедлайну заявки на проведення заходів Meet and Code продовжують надходити. Це свідчить про підвищений рівень зацікавленості неурядових організацій тематикою ініціативи.

Саме тому ми продовжили строк прийому заявок від організацій громадянського суспільства (ОГС) на отримання міні-грантів (9000 грн.) для проведення онлайн-подій, що популяризують новітні технології. Тож якщо ви не встигли податись протягом першої та другої хвилі, поспішайте надіслати свої пропозиції подій протягом наступного тижня. Фінальний дедлайн прийому заявок – 8 вересня 2021 року.

Продемонструвати, наскільки цікавим є цифровий світ та надихнути дітей і молодь на його вивчення – головна мета європейської ініціативи Meet and Code, яка впроваджується в Україні Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки SAP. Заявки можуть подавати благодійні організації та громадські об'єднання, внесені у реєстр неприбуткових організацій України. Подавати заявки потрібно в електронному вигляді українською мовою за посиланням. Розмір міні-гранту на одну подію – 9000 гривень. Кожна організація може подати декілька заявок і отримати до 3-х міні-грантів.

 
Важливо! У 2021 році на грантову підтримку зможуть претендувати винятково події, заплановані в онлайн-форматі.Нагадуємо, ОГС можуть отримати 50% знижку на сервіси Zoom, а також скористатися онлайн рішеннями, які пропонують Google та Microsoft.
 
Цього року події мають відбутися у період між 8 вересня та 31 жовтня 2021 року.
 
Критерії відбору поданих заявок:
 
- кожна подія має стосуватися теми технологій або кодування. Незалежно від      формату – хакатон, семінар, лекція, конкурс, ніч кодування, курси робототехніки тощо – подія має зосереджуватися на програмуванні та/або цифрових технологіях;
 
- кожну подію мусить відвідати щонайменше 10 дітей та/або молодих людей віком від 8 до 24 років;
 
- заходи, проведені в межах ініціативи Meet and Code, повинні бути безоплатними для учасників.
 
Усім ОГС-аплікантам перед поданням заявки потрібно зареєструватися на порталі TechSoup Україна. Для реєстрації на сайті Meet and Code слід використати ключ доступу, який надається на порталі TechSoup в обліковому записі організації. Інструкція за посиланням..
 
Організаціям, які реєструвалися на сайті Meet and Code раніше, але не мають облікового запису на порталі TechSoup Україна, потрібно створити новий обліковий запис.
 
Нагороди Meet and Code
 
Цього року Meet and Code вчергове нагородить найкращі події та продемонструє їхні результати широкій аудиторії. Нагороди вручатимуть у п’яти категоріях:
 
• Girls do IT! (Дівчата програмують)
 
• Diversity (Різноманіття)
 
• Code for the planet (Кодуй для планети)
 
• Сommunity (Громада)
 
• Code for Europe (Кодуй для Європи)
 
У процесі подання заявки ви обираєте категорію, яка відповідає вашій події. Заходи, що не відповідають вказаним категоріям, залишаються прийнятними для отримання гранту. Журі відбере фіналістів і переможців у кожній категорії. Детальніше про категорії тут
 
Організації, що посядуть перші місця у категоріях та загальному голосуванні на загальноєвропейському конкурсі, отримають винагороду в розмірі 2000 євро.
 
Хто впроваджує ініціативу Meet and Code
 
Ініціатива Meet and Code розроблена Haus des Stiftens gGmb та проводиться за фінансування корпорації SAP, яка надає підтримку та забезпечує ресурсами неприбуткові організації. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ, що є партнером Глобальної мережі TechSoup.
 
ГУРТ – інноваційний акселератор суспільних перетворень, що понад 25 років прискорює суспільні трансформації в Україні завдяки ефективному впровадженню інноваційних проектів та обслуговуванню агентів змін, розвиваючи їхній потенціал та максимізуючи вплив.
 
З 2016 року Ресурсний центр ГУРТ у партнерстві з TechSoup реалізовує Програму технологічної підтримки НПО України (TechSoup Україна), яка пропонує неприбутковим організаціям програмне забезпечення відомих ІТ-компаній на пільгових умовах.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.