bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Полтаві права дітей забезпечуватимуться більш ефективно
20.07.2010

Зусиллями Коаліції ІГС, що працюють в інтересах дітей м. Полтави, створено Координаційну раду з питань забезпечення прав дітей у м. Полтава.

Рада створена з метою координації зусиль упралінь, відділів, інших структурних підрозділів міськвиконкому та інститутів громадянського суспільства задля підвищення якості життя дітей у місті.

Створення Ради стало наслідком обговорення майбутньої стратегії міста в сфері захситу прав дітей та проведення оцінки забезпечення прав дітей територіальною громадою м. Полтави.

До складу ради ввійшли як представники відповідних підрозділів міськвиконкому, так і представники Коаліції ІГС.

Рішення про координаційну раду з питань забезпечення прав дітей у м. Полтава

Рішення про координаційну раду з питань забезпечення прав дітей у м. Полтава

Положення про Координаційну раду з питань забезпечення прав дітей

Положення про Координаційну раду з питань забезпечення прав дітей у м. Полтава

Положення про Координаційну раду з питань забезпечення прав дітей у м. Полтава

Іван Берг, начальник служби у справах дітей управління у справах сім'ї, молоді та спорту, відповідальний секретар Координаційної ради:

- Я думаю, що така координаційна рада скерує діяльність громадських організацій та влади в позитивне русло та об'єднає наші зусилля. Адже, якщо предстаники державних структур часто не можуть, або й не хочуть піднімати гострі питання, то представники громадських організацій більш у цьому вільні.

Ольга Латиш, голова правління Агенції розвитку громади м. Полтави, координатор Коаліції ІГС, що працюють в інтересах дітей:

- В процесі роботи над створення Ради ми змогли досягнути того, що міська влада дивиться на громаду зовсім по-іншому: не як тих, хто постійно чогось просить, а як на повноправного замовника послуг. Діалог, який вдалося налагодити, є початком вирішення тих проблем в сфері забезпечення прав дітей, які часто залишались на узбіччі уваги дежавних управлінь. Й, звісно, оскільки до складу Ради входять різні представники громади, у нас є більше можливостей знайти нові шляхи вирішення таких проблем.

Попередні напрацювання щодо розробки стратегії

! Presentation on strategy 08.06.2010

Результати оцінки забезпечення прав дітей територіальною громадою м. Полтави.

 


Оцінка забезпечення прав дітей територіальною громадою м. Полтави

Довідково

Коаліція ІГС, що працюють в інтересах дітей, створена у м. Полтава в рамках проекту ЄС "Посилення ролі громадянського суспільства у захисті прав дітей", який реалізовується Ресурсним центром ГУРТ у партнерстві з Молодіжним інноваційним центром "Медіа-М" за фінансової підтримки Європейської Комісії. Місцевий партнер проекту - Агенція розвитку громади м. Полтава.

Контакти

  • Ольга Латиш
  • Агенція розвитку громади м. Полтави
  • [email protected]
  • 063 80 02 736

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.