bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня програма для активних жінок Херсонщини
19.07.2010

12 липня 2010 року відкрилась освітня програма для активних жінок Херсонщини в рамках другої фази проекту Українського Жіночого Фонду за фінансової підтримки Фонду ім. Рози Люксембург.

Організатором «школи» для активних жінок Херсонщини, які залучені у політику місцевого рівня, мають намір балатуватись, продовжувати свій кар*єрний ріст на державній службі стала громадська організація Херсонський обласний центр «Успішна жінка». Ініціативу освітньої програма для активних жінок Херсонщини підтримала Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонська обласна рада. Відкриття та перше заняття відбулось у малій залі Херсонської обласної ради.

Яценко Андрій Анатолійович – начальник управління державної служби Головного управління державної служби України в Херсонській області та Федько Тамара Іванівна – керуюча справами виконавчого апарату Херсонської обласної ради, депутат Херсонської обласної ради привітали 19 жінок, які були відібрані на конкурсній основі експертною радою проекту з початком навчання.

Виступаючі підкреслили важливість та необхідність представництва жінок на рівні прийняття рішень. Серед побажань було основне «Навчитись поєднувати такі важливі для людини речі, як сім’я та служба громаді». Координатор проекту Микитась Олена повідомила про те, що проект реалізується у Дніпропетровській, Херсонській та Вінницькій областях та освітня програма передбачає 8 заходів, серед яких тренінги; відео тренінг; семінари; круглий стіл та прес конференція.

Теми заходів обговорювались на Всеукраїнській нараді експертами проекту: Жукова О., Блінова О.; Возяловська Н., та включають наступне:

  • лідерство;
  • гендер;
  • інструменти комунікації;
  • знання правової бази: написання передвиборчих програм (проектів);
  • робота зі ЗМІ;
  • ПР технології передвиборчих компаній;
  • самопрезентація;
  • адвокація/лобіювання.

Тренерами у програму будуть київські та херсонські відомі тренери/ки. Після проведеного 12 липня 2010 р. тренінгу по лідерству учасниці відмітили наступне: «є багато про, що треба подумати»; «дуже корисні практичні вправи»; «хочеться розвиватись далі та досягти мети».

Є надія та впевненість, що наполегливість учасниць, досвід та знання тренерів зроблять свою справу, і на Херсонщині збільшиться кількість жінок на рівні прийняття рішень, що покращить наше життя!

Організатор освітньої програми для жінок
Микитась Олена Миколаївна, контактний телефон: (0552) 423-566, 423-765, 050-924-33-95, електронна пошта: [email protected] та [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.