bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кращі практики ЦТ ОГС України: частина 2. Досвід Центру євроініціатив
09.08.2021

Чи знаєте ви про ТОП-10 продуктів Microsoft для неприбуткових організацій? Про Microsoft 365 - хмарне рішення, що дозволяє користуватись пакетом програм  Office 2019 та Windows 10 – знають, сподіваємось, усі наші підписники. А от щодо інших продуктів з ТОП-10, напевне, не кожен знає чи чув. Те ж саме стосується ресурсу Google for Nonprofits . Багато хто почав використовувати Google Workspace, а от Google Ad, YouTube Nonprofit Program та інші інструменти Google все ще тільки набирають популярності серед неприбуткових організацій.

У серпні ми знайомимо вас із кращими практиками впровадження хмарних рішень, які  були озвучені на конференції для ОГС, присвяченій цифровій трансформації. 
 
Сьогодні пропонуємо ознайомитись з досвідом Центру європейських ініціатив: як і чому організація почала використовувати хмарні сервіси, і яким чином впроваджувались технологічні зміни.
 
Конференція "Кращі практики цифрової трансформації ОГС України", ч. 2. Досвід Центру євроініціатив
 

 
Підписуйтесь на наш Youtube-канал, де ви знайдете більше інформації про хмарні рішення та їх використання.
 
Дякуємо Посольству США за підтримку в реалізації проєкту “Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій”, в межах якого ми мали змогу дослідити потреби, надати організаціям супровід, провести просвітницькі вебінари, а також ділитись цінним досвідом з вами.
 
 
 
 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.