bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтернет-простір для регіональних ЗМІ
14.07.2010

В наш час ефективна діяльність будь-якої організації неможлива без активного використання Інтернету як засобу отримання нових знань, пошуку та обміну інформацією, комунікації та PR. Особливо це стосується діяльності засобів масової інформації.

Проте на сьогоднішній день можливості Інтернет мало використовується регіональними засобами масової інформації. Центр творчих ініціатив “Східна Україна” оголошує про початок реалізації проекту “Інтернет-простір для регіональних ЗМІ”.

Мета проекту - допомогти регіональним ЗМІ з невеликих міст та районів опанувати інструменти для створення та використання медійного продукту в інтернеті, покращення спроможності місцевих ЗМІ щодо створення та використання Інтернет-ресурсів. В рамках проекту запланована наступна діяльність:
 

  • проведення двох майсер-класів для представників регіональних ЗМІ „Створення та менеджмент Інтернет-сайту” та „Он лайн-журналістика та управління Інтернет-проектами”;  
  • розробка посібника “ЗМІ та інтернет”, у якому в доступній формі буде викладено загальні основи користування програмним забезпеченням, що використовується при створенні Інтернет-сайтів, пошуковими та довідковими системами, створення блогів, HTML-кодування тощо;
  • на конкурсній основі буде підтримано створення десяти інтернет-сайтів регіональних ЗМІ.

Проект розраховано завершити протягом шести місяців. Подробиці реалізації проекту та інформацію для ЗМІ шукайте на нашому сайті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.