bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь в літньому таборі «Горицвіт‘2010: ЄвроКарпати»!
06.07.2010

Туристична Асоціація Івано-Франківщини та «Соціум-Еко-Арт» запрошують дітей 11-17 років до конкурс на участь в літньому  наметовому таборі "Горицвіт"

Метою конкурсу є відбір для подальшого оздоровлення у наметовому таборі активних, витривалих, творчих дітей з малозабезпечених, неповних, багатодітних, сімей, сиріт чи позбавлених батьківського піклування, дітей з малих міст та сіл, родини яких особливо відчули негативний вплив економічної кризи.

Умови конкурсу:

1) учасникам пропонується заповнити анкету. Крім індивідуальних учасників, запрошуються групи дітей у супроводі дорослого керівника. Групи відбиратимуться на підставі заповненої групової анкети.

2) учасники повинні виконати одне чи декілька завдань з переліку нижче:

• розважальний захід, що може бути проведений у таборі для всіх учасників;

• рольова гра чи конкурс на предмет Європейських традицій та культури;

• пісенна чи дискотечна вечірка;

• проект екологічної стежки;

• екологічна вікторина;

• оригінальна пропозиція (захід від себе чи від команди, не зазначений у переліку вище).

Формат виконання завдання – довільний опис на 1-2 аркушах А4, розмір шрифту 12-14, інтервал між рядками 1,5.

Завдання може бути виконане індивідуально або у команді (від 2 до 10 конкурсантів).

Увага! Всі запропоновані на розгляд конкурсній комісії завдання мають базуватися на цінностях об’єднаної Європи та відповідати темам однієї з таборових змін.

Перша зміна «Лабіринтами минулого» з 24 липня до 4 серпня 2010 року з пізнання Європейської історії та культури, традицій та звичаїв країн Карпатського регіону (8 країн).

Друга зміна «Карпатські джунглі» з 5 до 16 серпня 2010 року з пізнання геологічних та географічних особливостей Європи та Карпатського регіону.

Програму табору та конкурсні анкети можна отримати за посиланням http://www.travelcarpathians.com/ua/start.php.

Заповнені анкети разом з виконаним конкурсним завданням необхідно надіслати за адресою [email protected] або [email protected] до 17 липня 2010 року з приміткою (Gorytsvit_2010) або факсом – 0342504605, 0342720232.

Консультації щодо конкурсу та анкети також можна отримати за запитом у керівника проекту «Горицвіт’2010: ЄвроКарпати» (e-mail: [email protected], [email protected], тел.: 0342504605, 0677383904, 0507252863).

Метою проекту «Горицвіт ’2010: ЄвроКарпати», що здійснюється Туристичною Асоціацією Івано-Франківщини у партнерстві з Фондом нових ідей «Соціум-Еко-Арт» за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного Фонду «Відродження», є подолання дитячої незайнятості та пасивності через формування культури активного, творчого та змістовного відпочинку в дітей середнього та старшого шкільного віку, які виховуються у багатодітних, малозабезпечених, неповних родинах, дітей позбавлених батьківського піклування та інших дітей, які особливо гостро відчули вплив економічної кризи.

Детальніше про табір: www.travelcarpathians.com.

Детальніше про Антикризову гуманітарну программу МФ «Відродження»: www.irf.ua.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.