bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розширення компетенцій для підприємців
18.06.2021

Для представників мікро та малих підприємств вже доступні до перегляду інформаційні вебінари від ГУРТа. Підписуйтеся на наш Youtube канал, щоб не пропустити нові відеоматеріали. 

Розвиваючи та підтримуючи підприємництво в Україні в межах проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» та впроваджуючи навчання за тренінговою програмою «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес», Ресурсний центр ГУРТ провів дев'ять безплатних вебінарів для власників мікро та малих підприємств для підсилення поінформованості, обізнаності та розширення компетенцій. 
 
Фахові спікери, лідери у своїй сфері, охопили такі теми, як просування в соцмережах, налаштування реклами; сучасні інструменти для організації роботи на підприємстві; ефективні холодні продажі; покрокове та безпечне започаткування бізнесу; електронний документообіг для підприємців та інші теми, що допоможуть підвищити обізнаність або орієнтуватися в різних аспектах ведення підприємницької діяльності.
Переглянути всі відео або ті, до яких ви не змогли долучитися, можна на нашому Youtube каналі за цим посиланням у вільному доступі.
 
Щоб не пропускати найновіші та найактуальніші навчальні або інформаційні відеоматеріали від ГУРТа - підписуйтеся на наш Youtube канал
Все найцікавіше попереду!
 
Якщо ви бажаєте у майбутньому долучитися до онлайн тренінгів «Розпочни свій бізнес», у вас є чудова нагода зареєструватися вже і потрапити в число перших, хто зможе скористатися даною навчальною програмою (всі зареєстровані отримають логістичні деталі, як тільки вони будуть погоджені).
 
Вебінари для підприємців організовані Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.