bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма підтримки місцевих ініціатив розпочалася з екологічного заходу в Києві
02.07.2010

Програмою передбачений моніторинг та пошук активних людей, що об’єднуються для вирішення проблем своєї країни, міста, району, та всіляка підтримка їхніх дій членами організації.

Реалізація програми розпочалася вже цих вихідних. Жителі Голосіївського району, які зацікавились у екологічній діяльності, попросили допомоги у вирішенні проблеми забрудненості їхнього району.

Тож у суботу, 26 червня, члени КМО ДА разом з активістами району здійснили прибирання території Голосіївського лісу та озера. Відомо, що саме ці зони зазвичай є найбільш засміченими у зв`язку з тим, що є популярними місцями відпочинку, тобто місцями. На жаль, ця територія є місцем, де багато смітять і мало прибирають. Екологічна стан лісу залишає бажати кращого.

Екологічний захід мав на меті не лише прибирання як спосіб очищення території від сміття, а швидше як приклад наслідування для тих, хто є частим відвідувачем лісу та озера – прибравши, активісти повісили в парку табличку «ми тут прибрали! Збережи цю чистоту». Крім того члени осередку підготували індивідуальні звернення учасників акції до Голови районної ради Голосіївського району з вимогами посилити кінну охорону, відремонтувати шлагбаум, що регулює заїзд на зазначену територію, а також способів утримання Голосіївського лісу у чистоті.

Захід подарував жителям Голосіївського району очищений ліс та територію біля озера, а також приклад для наслідування, який продемонстрували активісти району. Окрім цього, ДемАльянс отримав нагоду співпрацювати з чудовими людьми, які пообіцяли надалі підтримувати зв`язок з осередком та активно брати участь у заходах, які організовує Демократичний Альянс.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.