bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Співпраця УНРЄЖ з Асоціацією російськомовних офіцерів Америки
25.06.2010

23 червня Президент Української незалежної ради єврейських жінок УНРЄЖ провела робочу зустріч з Президентом Асоціації російськомовних офіцерів Америки Михайлом Білогородським.

На зустрічі були присутні співробітники Центру по боротьбі з насильством і торгівлею жінками та дітьми при УНРЄЖ. Асоціація російськомовних офіцерів Америки є неурядовою організацією, що об’єднує у своїх лавах російськомовних офіцерів армії та поліції США. Сам Михайло, наш співвітчизник, який в 11-річному віком переїхав до США. Зараз він офіцер поліції в Нью-Йорку. На зустрічі Михайло ознайомив з діяльністю своєї організації, розповів про методи боротьби з антисемітизмом, ксенофобією, расизмом та злочинністю в США, зокрема в Нью-Йорку.

У ході зустрічі обговорювалися питання співпраці та обміну досвідом американських офіцерів з українською стороною в рамках міжнародних проектів. На зустрічі також був присутній Роман Бабаджанов, цивільний співробітник поліції, який поділився специфікою своєї діяльності.

Цей досвід також корисний для української сторони. У листопаді під час планової поїздки Президента УНРЄЖ Елеонори Гройсман на засідання Міжнародної ради єврейських жінок, яке пройде в у Нью-Йорку, сторони домовилися провести наступну робочу зустріч з керівництвом та членами Асоціації Російськомовних офіцерів Америки. Низка питань, які обговорюватимуться на зустрічі, відпрацьовується робочою групою.

До складу робочої групи з української сторони увійшов також Народний депутат Петро Мельник, Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету, член групи з міжпарламентських зв’язків із Сполученими Штатами Америки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.