bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літній молодіжний міжнародний табір «Мост»
09.06.2010

Харківська обласна молодіжна організація ЦЕХ «Молодіжна взаємодія» спільно з Клубом ООН Бєлгородського державного університету за фінансової підтримки Фундації «ПАУСІ» та Національного фонду розвитку демократії (NED) розпочинає набір учасників на Літній молодіжний міжнародний табір «МОСТ».

Літній молодіжний міжнародний табір «МОСТ» (надалі ЛММТ «МОСТ») проводиться в рамках проекту «Молодіжне громадське співробітництво «Team».

Мета проекту – створення спільної стратегії взаємної інтеграції громадських об’єднань України та Росії в прикордонному регіоні. ЛММТ «МОСТ» проводиться у форматі організаційно-діяльносної гри (ОДГ), в рамках якої будуть підійматися питання: участі молоді в інтеграційних процесах; принципи взаємодії у рамках прикордонної інтеграції; цілі молодіжного прикордонного співробітництва; напрямки інтеграційних векторів та багато інших. Результатом проведення ЛММТ «МОСТ» стане спільна стратегія інтеграції молоді прикордонних регіонів України та Росії.

До участі в ЛММТ «МОСТ» запрошуються кандидати, що:

  • мешкають, навчаються або працюють на території Харківської або Бєлгородської областей;
  • є членами молодіжних, студентських організацій або об’єднань;
  • мають досвід роботи або співпраці з громадськими структурами;
  • мають вік від 18 до 28 років.

Відбір учасників буде проводитися у два етапи:

Етап 1: Заповнення заявки на участь у Літньому молодіжному міжнародному таборі «МОСТ»

  • заявку на участь у Літньому молодіжному міжнародному таборі «МОСТ» необхідно заповнити та надіслати до 5 липня 2010 року (понеділок) включно на електронну адресу – [email protected] (тема «Zayavka UA» для кандидатів з Харківської області, «Zayavka RU» для кандидатів з Бєлгородської області). Документи, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.
  • Усім кандидатам буде надіслано підтвердження про отримання заявки впродовж двох робочих днів. Якщо Ви не отримали підтвердження – звертайтеся до Олександра Уриваєва за телефонами: 091-901-47-92, 093-056-89-39 (для кандидатів з Харківської обл.) та Дмитра Казьменкова – +78-920-574-85-74 (для кандидатів з Бєлгородської обл.).
  • До 7 липня 2010 року буде відібрано кандидатів, анкети яких відповідають критеріям учасників ЛММТ «МОСТ». Вони візьмуть участь у другому етапі відбіркового туру.

Етап 2: Есе на тему: «Принципи інтеграційних процесів в Україно-Російському прикордонному регіоні»
 

  • Відібраним кандидатам буде надано можливість до 25 липня 2010 року підготувати есе у форматі спільної роботи між російськими та українськими кандидатами.
  • На підставі надісланих есе, до 2 серпня 2010 року буде сформовано групу учасників Літнього молодіжного міжнародного табору «МОСТ» (орієнтовно – 56 осіб).

Умови участі:

  • Відібрані учасники Літнього молодіжного міжнародного табору «МОСТ» (орієнтовно 56 осіб) візьмуть участь у п’ятиденній роботі табору.
  • Витрати на участь (проживання, харчування, навчання, роздаткові матеріали, проїзд) оплачуються за рахунок організаторів.
  • Оргкомітет проекту залишає за собою право встановити реєстраційний внесок за участь в ЛММТ «МОСТ», який спрямовується на організаційні витрати програми. Розмір внеску не перевищуватиме 120 грн. для учасників з Харківської області (або 600 руб. для учасників з Бєлгородської області).

Місце та дата проведення Літнього молодіжного міжнародного табору «МОСТ» – Харківська область, середина серпня 2010 р.

Більш детальну інформацію про проект «Молодіжне громадське співробітництво «Team» можна отримати, звернувшись до координаторів проекту:

Поліна Абакумова (Україна, м. Харків): +38-066-988-89-79, +38-063-590-61-23, Дмитро Казьменков (Росія, м. Бєлгород): +78-920-574-85-74.

Електрона адреса проекту: [email protected]
Група «Вконтакті»: http://vkontakte.ru/club18226203

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.