bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування лідерів інститутів громадянського суспільства
08.06.2010

 Український незалежний центр політичних досліджень, Творче об’єднання „ТОРО” та Східноукраїнський центр громадських ініціатив за підтримки Проекту „Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) проводять моніторинг реалізації Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства у 2009 році (далі Концепції).

Метою дослідження є оцінка якості реалізації державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в частині виконання органами виконавчої влади різного рівня Концепції.

Робоча група ставить собі завдання:

- проаналізувати втілення планів органів виконавчої влади щодо реалізації Концепції у 2009 році, а також виконання цими органами інших вимог щодо налагодження комунікації із громадськістю;

- оцінити рівень організаційно-методичного забезпечення виконання Концепції зі сторони органів виконавчої влади різного рівня;

- визначити можливі перешкоди ефективному виконанню державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства на рівні міністерств та обласних державних адміністрацій.

За підсумками моніторингу будуть сформовані рекомендації щодо інституціалізації державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства на національному рівні.

Ми запрошуємо всі зацікавлені інститути громадянського суспільства, що залучені до формування та реалізації державної політики розвитку громадянського суспільства, приєднатися до дослідження та заповнити опитувальник (додається). Просимо Вас оцінити діяльність органу виконавчої влади на рівні області, в якій Ви працюєте, чи міністерства з яким Ви співпрацюєте в напрямку розвитку громадянського суспільства.

Зробивши це, Ви допоможете експертам оцінити ефективність державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства та якнайповніше врахувати інтереси громадських лідерів в рекомендаціях за підсумками дослідження.

При відповідях на запитання анкети Вам може знадобитися План заходів органу виконавчої влади на 2009 рік із виконання Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства.

Його можна знайти на урядовому сайті «Громадянське суспільство і влада» в розділі «Сприяння розвитку громадянського суспільства» за адресою http://civic.kmu.gov.ua/civic/control/uk/publish/article?showHidden=1&art_id=112346

Заповнений бланк опитувальника просимо Вас надіслати до 12 червня 2010 року на електронну адресу організаторів дослідження [email protected]

З повагою,

Члени Моніторингової групи

Максим Лациба (Український незалежний центр політичних досліджень)

 Олексій Хмара (Творче об’єднання «ТОРО»)

 Юлія Ращупкіна (ЛОГО «Східноукраїнський центр громадських ініціатив»)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.