bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як нідерландці у Львові фізкультуру викладали
15.05.2010

7 травня закінчилась акція, організована львівською громадською організацією “Інститут українських студій” спільно з представниками громадської організації з Нідерландів “Youth in Charge” («Відповідальна молодь») .

19 молодих людей з Амстердаму приїхали у Львів з благородно-спортивною метою: довести нашим школярам, що фізкультура — це круто і на практиці реалізовували нову методику викладання фізичної культури.

Протягом тижня вони проводили естафети у львівьких парках зі старшокласниками, виконували веселі вправи у спортзалах разом з дошкільнятами, а між тим по максимуму пізнавали львівський шарм та україньку гостинність. Волонтери зазначили, що загалом між рівнем фізичної підготовки українських та голландських дітей особливої різниці немає. І ті, й інші однаково охоче долучаються до цікавих форм фізичної активності.

Проте українські діти отримують менше фізкультурного знаряддя для занять, ніж їхні голландські однолітки. Львівські викладачі мали нагоду глибшого ознайомлення з європейською методикою роботи з дітьми і потенційним застосуванням її у майбутньому на практиці. Обидві сторони отримали цікавий і корисний досвід.

Контакти

  • Кіра Мар’яна
  • ЛММГО “Інститут українських студій”
  • [email protected]
  • 0973521008

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.