bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар від Ліги соціальних працівників України
14.05.2010

Полтавський обласний осередок Ліги соціальних працівників України запрошує представників громадських організацій та центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Полтавської області до участі у 3- денному навчальному семінарі «Адвокація розширення доступу до послуг зі збереження репродуктивного здоров’я, планування сім’ї та формування безпечної поведінки ВІЛ-позитивних жінок та дівчат-підлітків».

Семінар проходитиме 25-27 травня 2010 року в м. Полтава в рамках проекту «Покращення послуг з репродуктивного та сексуального здоров’я для жінок та дівчат-підлітків», що реалізується в рамках угоди між ВГО «Ліга соціальних працівників» і Фондом народонаселення ООН.

Метою семінару є навчання соціальних працівників громадських та державних установ щодо надання послуг з догляду, підтримки, психологічного і юридичного консультування/супроводу жінок та дівчат-підлітків які живуть з ВІЛ.

Витрати на проїзд, проживання та харчування учасників відшкодовуються за рахунок організаторів, за умови повної участі у семінарі.

Заявки довільної форми надсилати до 20 травня на ел. адресу [email protected].

У заявці вказати ПІБ, контакти (моб. телефон обов’язково), місце роботи учасника.

 Довідки телефоном: 0503462995, 0532613522 Кульбака Олена  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.