bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар у Полтаві
11.05.2010

Полтавський обласний осередок Ліги соціальних працівників України запрошує представників громадських організацій та центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Полтавської області до участі у 3 денному навчальному семінарі «Адвокація розширення доступу до послуг зі збереження репродуктивного здоров’я, планування сім’ї та формування безпечної поведінки ВІЛ-позитивних жінок та дівчат-підлітків».

Семінар проходитиме 19-21 травня 2010 р. у м. Полтава. в рамках проекту «Покращення послуг з репродуктивного та сексуального здоров’я для жінок та дівчат-підлітків», що реалізується в рамках угоди між ВГО «Ліга соціальних працівників» і Фондом народонаселення ООН.

Метою семінару є навчання соціальних працівників громадських та державних установ щодо надання послуг з догляду, підтримки, психологічного і юридичного консультування/супроводу жінок та дівчат-підлітків які живуть з ВІЛ.

Витрати на проїзд, проживання та харчування учасників відшкодовується за рахунок організаторів, за умови повної участі у семінарі.

Заявки довільної форми надсилати до 15 травня на ел. адресу [email protected].

У заявці вказати ПІБ, контакти (моб. телефон обов’язково), місце роботи учасника.

Довідки телефоном: 0503462995, 0532613522 Кульбака Олена  

Контакти

  • Кульбака Олена
  • Полтавський обласний осередок Ліги соціальних працівників України
  • [email protected]
  • 0503462995

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.