bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Великий бізнес Миколаєва – ветеранам!
07.05.2010

Напередодні святкування 65-річчя Великої Перемоги, під егідою оргкомітету «Благодійного сезону» й організаційній підтримці підрозділів соціального захисту та ветеранських організацій, крупний бізнес транснаціональних компаній привітав миколаївських ветеранів з наступаючим святом.

Компанія «МЕТРО Кеш Енд Керрі Україна» та її філіал в Миколаєві в співпраці з Департаментом праці та соціального захисту населення міськвиконкому і Миколаївською міською радою ветеранів вручили продовольчі набори всім воїнам-визволителям Миколаєва і області, які проживають в місті. Голова Ради ветеранів Лютіков Іван Федорович сердечно подякував представників компанії МЕТРО за підтримку і виразив свої сподівання щодо подальшої співпраці.

Миколаївський глиноземний завод компанії РУСАЛ надав можливість ветеранам побувати в місцях бойової слави Миколаївської області та покласти квіти до меморіалів загиблим. Завдяки фінансовій підтримці компанії учасники літературного об’єднання пенсіонерів фонду «Ветеран» готують до видання збірку віршів і прози «І пам’ятає мир врятований», а всі учасники війни, бойових дій, пенсіонери фонду отримали до свята матеріальну допомогу. На ці цілі МГЗ витратив понад 120 тисяч грн. Крім того, в рамках програми соціального партнерства спільно з адміністрацією Жовтневого району і Галицинівською сільською радою були проведені відновлені роботи пам’ятника героям-визволителям, що знаходиться в с. Галицинівка.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.