bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Діджитал-маркетинг та можливості Google Ad Grants для ОГС: запис вебінару
01.10.2020

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій (TechSoup Україна) і Pro Bono Club Ukraine провели вебінар ««Діджитал-маркетинг для ОГС: можливості Google Ad Grants».

Спікером вебінару виступив  Product Marketing Manager в компанії P2H, викладач куру з діджитал-маркетингу для Beetroot Academy Максим Зубенко.

В рамках програми Google for nonprofits організації громадянського суспільства можуть отримати грант на розміщення рекламних оголошень у Пошуку Google. Завдяки такій рекламі некомерційні організації можуть залучати пожертви, поширювати інформацію про свої заходи й шукати волонтерів. Інструкція з отримання можливостей Google for nonprofits. Важливо: Програма Ad Grants буде доступна в Україні до 1 листопада 2020 року, тому не баріться. Інструкція для отриманння можливостей G4NP доступна за посиланням.

На вебінарі розглянули:

Що таке Google Ads, навіщо це організаціям громадянського суспільства і як почати його налаштування

Що таке бюджети, аукціони, показ реклами та ключові слова

Як налаштувати ефективну рекламну кампанію

Презентація доступна за посиланням, а запис вебінару можна переглянути нижче.

Google for Nonprofits надає безоплатно або зі знижкою цифрові інструменти неприбутковим організаціям, які дозволяють ефективніше працювати, охоплювати ширшу аудиторію, залучати більше прихильників і розповідати свої історії переконливіше. Детальніше за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.