bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як організації здійснити перехід на G Suite: запис вебінару
14.08.2020

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій (TechSoup Україна) і Лабораторія цифрової безпеки провели вебінар «Процес переходу на G Suite: міграція пошти, перенесення календарів та контактів».

Спікером вебінару виступив координатор проектів, тренер і консультант у сфері інформаційно-комунікаційних технологій для ОГС, співзасновник «Лабораторії цифрової безпеки» Максим Луночкін

На вебінарі розглянули такі нюанси здійснення переходу на G Suite:

·       налаштування багатофакторної автентифікації для адміністратора корпоративного облікового запису та всіх користувачів G Suite

·       способи відновлення доступу до облікового запису

·       міграція пошти

·       можливості відеоконференцій Google Meet

·       функціонал Google Drive та Google Shared Drive

Презентація доступна за посиланням, а запис вебінару можна переглянути нижче.

Це вже другий вебінар про можливості G4NP для українських ОГС, проведений TechSoup Україна у партнерстві з Лабораторією цифрової безпеки. Запис навчальної онлайн-зустрічі «G Suite для неприбуткових організацій: розгортання та основний функціонал» можна переглянути за посиланням.

Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.