bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сумах обговорили передумови створення ресурсного центру для молодіжних громадських організацій
16.04.2010

15 квітня 2010 року у Сумах в рамках проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії», що фінансується Фондом підтримки демократії ООН, відбувся круглий стіл «Комплексна програма «Молодь Сумщини» на 2011-2015 роки. Створення комунальних установ» у контексті співпраці із Громадською радою при управлінні у справах молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації».

Круглий стіл відбувся у прес-центрі SumyNews.Tv
 

У обговоренні взяли участь як представники громадських організацій м. Суми, члени робочої групи проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії», так і працівники управлінні у справах молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та місцевих ЗМІ.

Поряд з презентаціями пропозицій до Програми «Молодь Сумщини», які надійшли від молодіжних громадських організацій, учасники обговорили передумови створення молодіжного ресурсного центру для громадських організацій у м. Суми.

Представники громадських організацій також обговорили діяльність громадської ради що діє при управлінні та запропонували свої рекомендації щодо посилення її спроможностей впливати на реалізацію молодіжної політики в регіоні.

Контакти

Коментарі

Іван Кононенко   5217 днів тому   #  

ну обговорили, а що далі? Позвільняють скоро там усіх і що далі?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.