bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Миколаївці – свою доброту дітям
16.04.2010

15 квітня 2010 року в рамках «Благодійного сезону 2010» онкогематологічному відділенню Миколаївської дитячої лікарні була передана стерилізаційна сухожарочна шафа. 

Це медичне обладнання, призначене для стерилізації медінструментів, було придбано на кошти, виручені в результаті проведеного Асоціацією пейнтбольних клубів «ТТ»  благодійного турніру зі спортивного пейнтболу «В бій за життя», а також за рахунок коштів зібраних Благодійним фондом «Сприяння дітям».  

За словами директора фонду Олени Легкой, зібрати необхідні кошти допомогло наше активне партнерство з оргкомітетом загальноміської ініціативи «Благодійний сезон» та ефективна співпраця з бізнесом міста, який дозволив розмістити на своїх торгових площах благодійні урни. І тепер завдяки торговим мережам «Доярушка» і «Медицина для всіх», є велика вірогідність постійного оновлення матеріально-технічної бази дитячої лікарні та надання дорогих лікарських препаратів для дітей.

Як відзначив співголова оргкомітету «Благодійного сезону», директор Центру соціальних програм РУСАЛу Дмитро Мурашко, цей приклад доброчинності показує ефективну співпрацю бізнеса і громадського сектора, де бізнес довіряє операційному благодійному фонду, а фонд у свою чергу несе відповідальність за отримання допомоги (підтримки) конкретним адресатом, зокрема, лікарнею. Тут важливо відзначити участь телевізійних миколаївських ЗМІ, які відгукнулися для освітлення цієї події, яка може служити хорошим прикладом для об’єднання ресурсів в реалізації доброї справи.

В.о. завідувача онковідділення Віктор Медведев, повідомив, що за останній час робота третього сектора (громадських організацій, фондів) помітно активізувалася. І часто, отримувана, завдяки їх старанням, допомога, це просто неоцінимий внесок і значуща підтримка як лікарні, так і, безпосередньо, нашим маленьким пацієнтам.

Оргкомітет контактна інформація за тел.: 636696, 0674931449 e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.