bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Успіхи та досягнення творчого об’єднання «ТОРО»
15.04.2010

Презентуючи річний звіт за минулий 2009 рік, організація не тільки в цифрах і фактах показує, що таке ефективна антикорупція в дії, але і запрошує читачів до конструктивного обговорення та надання професійних рекомендацій.

Близько 600 тисяч гривень витратило Творче об’єднання «ТОРО» на впровадження в Україні демократичних процедур участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики. Протягом 2009 року організація активно впроваджувала ефективні ініціативи в кожному з напрямків організаційної діяльності.

Завдяки зусиллям команди ТО «ТОРО», в Україні було проведено громадський моніторинг вступних кампаній до вищих навчальних закладів України ІІІ і ІV рівня акредитації в 11 регіонах країни протягом 2008 і 2009 років. З метою впровадження широкої практики проведення незалежної оцінки діяльності органів виконавчої влади, а також ефективності прийняття і виконання владних рішень.

Творче об’єднання розробило сайт «Робочий стіл громадського експерта». Крім того, команда організації вперше в Кіровоградському регіоні провела громадський моніторинг процедури проведення тендерів закупівлі управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації путівок до дитячих санаторно-оздоровчих установ. Разом з тим, не залишилися без уваги і прості громадяни. У рамках ініціативи «Малі проекти на підтримку великих ініціатив» організація надавала фінансову, консультаційну та організаційну підтримку небайдужим громадянам та ініціативним групам Кіровоградської області. У результаті були реалізовані задуми, які вкрай важливі для місцевого співтовариства.

На ці ініціативи було витрачено близько 32 тисяч гривень. Завдяки антикорупційному вектору діяльності з вересня 2009 року Творче об’єднання є контактною групою Transparency International в Україні.

Для більш детального ознайомлення з досягненнями і успіхами організації команда «ТОРО» випустила річний звіт за 2009 рік.

Разом з тим, команда Творчого об’єднання усвідомлює необхідність подальшого розвитку та вдосконалення, тому запрошує читачів до критичного обговорення роботи організації.

Усі конструктивні рекомендації і пропозиції будуть враховані при плануванні активності команди в майбутньому.

Річний звіт команди «ТОРО» чекає на Вас за посиланням: http://www.toro.org.ua/ або в прикріпленому файлі.

Контакти

  • Бочаров-Туз Володимир
  • ТОРО

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.