bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В «Чистий четвер» безпритульні прибрали столичний Гідропарк
02.04.2010

Перша акція була приурочена до важливої події у релігійному житті – «Чистого четверга», надалі прибирання парків та скверів столиці відбуватимуться 2-3 рази на тиждень протягом трьох місяців. Транспортом забезпечує «Київзеленбуд». Фонд «Соціальне партнерство», в свою чергу, залучив до акції відвідувачів Благодійного Центру «Стефанія».

В дні прибирання бездомні отримають покращений раціон та можливість заробити. За кожен зібраний мішок пластику, скла чи металобрухту вони отримають по 2 гривні.

«Мета акції – привернути увагу мешканців і гостей столиці до екологічного стану міста після зими та допомогти прибрати зелені зони Києва від сміття і залучити усіх бажаючих до суспільно-значимого заходу також дати можливість бездомним заробити. Саме головне те, що сміття яке зібрали сьогодні з 12 гектарів Гідропарку не просто зібрали і викинули на смітник, а повністю утилізували. За два попередні два дні прибирання було вивезено 750 мішків сміття, які було зібрано на 32 гектарах зелених зон Києва», зазначає керівник Всеукраїнського Благодійного Фонду Артем Макєєв.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.