bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведіть вихідні з користю!
26.03.2010

ГУРТ пропонує Вашій увазі цікаві заходи, які відбудуться у Києві на вихідних.

 

Живе консультування: детально про туберкульоз

В суботу, 27 березня, Тетяна Бородіна, менеджер проекту «Зупинимо туберкульоз», БФ Ріната Ахметова "Розвиток України", консультуватиме читачів порталу ГУРТ щодо особливостей боротьби з епідемією туберкульозу.

Запитання Ви можете залишати у блозі Тетяни.

Час Живого консультування: 13.00 до 15.00.

Довідково

Живе консультування на ГУРТі - новий сервіс порталу ГУРТ, який пропонує користувачам доступу до знань та унікального досвіду провідних експертів із соціальних технологій. Щосуботи, у визначений та заздалегідь анонсований час на порталі ГУРТ, визнаний експерт та практик тої чи іншої соціальної технології консультуватиме зареєстрованих користувачів порталу ГУРТ в режимі он-лайн.

Послуга доступна лише для зареєстрованих користувачів порталу ГУРТ.

 

Квест «Іміграція та еміграція в Києві»

У рамках Фестивалю Документального кіно з прав людини відбудеться квест „Іміграція та еміграція в Києві”, мета якого показати, що місто можуть створювати не лише ті, які в ньому народилися, але й ті, які приїхали до нього.

Інтерактивна міська гра-пошук базуватиметься на знайомстві з історіями життя тих людей, котрі зробили внесок у розвиток Києва, але емігрували з нього, та тих, хто переїхав та долучився до творення образу нашого міста. До участі запрошуються діти та молодь від 13 до 22 років.

Реєстрація команд: 27 березня 2010 року. 12.00 – 12.15, Будинок кіно,хол.

Час гри: 12.20 – 15.00.

 

Фотовиставки

 «Це   теж  Я» київського фотохудожника Миколи Тороха,  присвячену графічним наробкам  автора. Виставка триває з 11 по 31 березня у галереї «Ірена»(вул. Артема,35) з 11 до 19 години. Вхід вільний.

·         «Бувандія» київського фотографа Олександра Богаченко-Мішевського.  Мета виставки -  відобразити країну з символічною назвою «Бувандія». Подивитися фотороботи можна  з 20 березня по 2 квітня 2010 року у приміщенні видавництва "Смолоскип" (вул.Межигірська, 21 з 10 до 18 години). Вхід вільний.

·         «Льодовиковий період» канадського фотохудожника Девіда Бурдені (David Burdeny). Виставка присвячена  айсбергам і  триватиме з 5 березня по 12 квітня 2010 року у галереї «Brucie Collections» ( вул.Січових стрільців (Артема), 55-б.) з  11 до 19 години. Вхід вільний.

 

Мітинг проти забудови скверів 

У суботу, 27 березня, о 12:00 на місці вирубленого скверу біля центрального РАГСу (пр. Перемоги, 11) відбудеться мітинг та міні-суботник. Детальніше читати ТУТ.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.