bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Форум видавців» у Львові став колективним членом УБА
26.03.2010

Членами УБА є, насамперед, бібліотечні працівники та бібліотеки, інтереси яких вона представляє та захищає. Але Асоціація відкрита й для інших осіб та організацій, місія, цілі та діяльність яких сприяють реалізації прав громадян на вільний доступ до інформації, захищають інтелектуальну свободу, розвивають в Україні відкрите інформаційне суспільство, зберігають традиційну книжкову культуру, підтримують читання. Ми пишаємося тим, що з березня 2010 р. така потужна громадська організація як «Форум видавців» у Львові є колективним членом УБА і наша спільна діяльність буде спрямована на популяризацію читання серед українського населення, особливо дітей та молоді.

Першим спільним заходом УБА та «Форуму видавців» стане проведення Міжнародної науково-практичної конференції з проблем дитячого читання і дитячої книги, що відбудеться 29 квітня – 1 травня 2010 р. у Львові в рамках 4-го спеціалізованого «Форуму видавців – дітям».

Мета конференції – обмін досвідом між близькими в геополітичному і соціокультурному аспектах країнами як у сфері наукових досліджень, так і в практичній діяльності, що спрямована на підтримку книжкової культури і культури читання, ініціювання міжнародної співпраці у відповідних напрямах.

Наша сила в єднанні!  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.