bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Полтаві розробляють Положення “Про соціальне замовлення”
18.03.2010

17 березня у Полтаві,  в межах проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії», який покликаний вдосконалити роботу існуючих механізмів взаємодії між державою та громадянським суспільством, відбулась друга зустріч робочої групи з обговорення Положення «Про соцільне замовлення».

В результаті зустрічі було узгоджено перші 4 розділи Положення, а саме:

1. Загальні положення
2. Головна мета, завдання та принципи соціального замовлення
3. Види соціального замовлення
4. Основні напрямки та цільові групи соціального замовлення

Учасники продовжать свою роботу над текстом Положення наступного тижня, 25 березня, під час засідання робочої групи проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії».

До складу робочої групи, яка працює над положеням «Про соціальне замовлення» входятьпредставники Коаліції громадських організацій, що діють в інтересах дітей м. Полтави Тетяна Черненко (Монтессорі Центр реабілітації дітей інвалідів «Соняшник»), Надія Тімошенко (БА «Світло Надії»), Сергій Жук (БА «Світло Надії»), Сулим Світлана (ГО «Діти Чорнобиля»), а також Ганна Кіященко, депутат міської ради (Полтавська філія ССУ), Тетяна Іваніна (Полтавський обласний осередок Ліги соціальних працівників). 

Довідково

Проект «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії» впроваджується Мережею Euclid (Великобританія) у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ (Україна), Творчим центром ТЦК (Україна), Contact Center (Молдова), World Window (Молдова), CReDO (Молдова), FDSC (Румунія), European Exchange (Німеччина).

Метою Проекту є посилення спроможності ІГС у сфері мережування та адвокасі, а також вдосконалення роботи існуючих механізмів взаємодії між державою та громадянським суспільством.

Коаліція громадських організацій, що діє в інтересах дітей, була створена в рамках проекту Європейського Союзу «Посилення ролі громадянського суспільства в захисті прав дітей», який здійснюється Ресурсним центром ГУРТ у партнерстві з Молодіжним інноваційним центром «Медіа-М» та Представництвом благодійної організації «Кожній дитині» в Україні за фінансування Європейської Комісії.

Метою Проекту є посилення ролі громадянського суспільства в захисті прав уразливих груп дітей, зокрема у забезпеченні права на виховання у сім’ї чи сімейному середовищі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.