bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опубліковані результати щорічного всеукраїнського дослідження третього сектору
11.03.2010

Опубліковані результати щорічного всеукраїнського дослідження третього сектору – «Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України 2002-2009»

У вересні 2009 року Творчим центром ТЦК було проведене щорічне всеукраїнське опитування неурядових організацій. Метою дослідження було визначення стану розвитку та потреб українських НУО. Дослідження проведено ТЦК за фінансової підтримки проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)».

В дослідженні взяло участь 598 НУО, які репрезентують усі області України, Автономну Республіку Крим та місто Київ.

Звіт, складений за результатами даного дослідження складається з чотирьох частин: засади проведення дослідження, результати дослідження відповідно до моделі життєздатного розвитку, результати дослідження організаційної спроможності НУО, спроможності представляти інтереси та захищати права, участі в коаліціях та легітимності опитаних організацій, висновки щодо тенденцій розвитку НУО України протягом 2002-2009 років.

Цьогорічне видання містить як дані дослідження за 2009 рік, так і дані за попередні сім років з порівняннями та аналізом тенденцій розвитку третього сектору в Україні. Крім того, у звіті наведені результати глибинного аналізу проблем та потреб неурядових організацій. Звіт підготовлено українською та англійською мовами.

Матеріали публікації допоможуть Вам підвищити рівень обізнаності зі станом, проблемами та можливостями третього сектору.

Ознайомитись з повною версією звіту «Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України 2002-2009» можна на сайті Творчого центру ТЦК в розділі «Бібліотека”.   

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.