bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Луганська стане толерантнішою
04.03.2010

З 1 березня в Луганську розпочався проект: «Сприяння вихованню міжнаціональної та етнічної толерантності серед молоді Луганської області», який реалізується міською громадською організацією «Серце Жінки» в партнерстві з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.  

Проект спрямовано на сприяння зниженню національної нетерпимості, ксенофобії, расизму та виховання толерантності молодіжних лідерів Луганської області, шляхом руйнації існуючих негативних стереотипів, відносно національних меншин. В рамках проекту заплановано здійснення наступних заходів:

  • Проведення дослідження серед молоді Луганської області, яке надасть інформацію, відносно виявлення найбільш загострених очагів ксенофобії та расової нетерпимості та виявлення переліку національних меншин, які найбільш потерпають від проявів ксенофобії в Луганській області за рейтингом.  
  • Проведення громадських дебатів на місцевому телеканалі за тематикою: «Суспільство – єдність несхожих», з участю представників радикально налаштованої молоді та представників діаспор національних меншин Луганщини.  
  • Проведення просвітницько-тренінгової програми для представників агресивно налаштованої молоді, виявленої в ході дослідження. Програма розрахована на 3 дні роботи, де буде розглянуто наступні питання: вплив міграційних процесів на економічне зростання; вплив міграційних процесів на збереження національної ідентичності, знайомство з особливостями культури, історії, традиціями обраних національних меншин (обираються згідно результатів дослідження).

Дати, час та місце проведення запланованих заходів буде додатково повідомлені через місцеві ЗМІ та Інтернет мережу.

Контактна інформація для довідок: м. Луганськ, кв. Шевченко 14/67, 91033, тел. 59-97-05, e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.