bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Робіть бекап надійно: програмне забезпечення Veritas доступне для українських НУО
25.10.2019

Найефективнішим методом запобігання втрати важливих даних у випадку форс-мажору (кражідка або втрата пристрою, вірусна атака) є резервне копіювання. Оскільки вручну бекапити великі об’єми даних неефективно і ненадійно, використання спеціалізованого програмного забезпечення дозволить автоматизувати процес. Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) пропонує інструменти корпоративного рівня для автоматизованого резервного копіювання – технологічні рішення від Veritas.

Не знаєте, навіщо та як робити бекапи? Рекомендуємо переглянути запис вебінару «Як не втратити важливі дані. Робимо резервні копії правильно» за посиланням.

Що варто пам’ятати про бекапи

  • резервна копія має бути завжди
  • резервне копіювання повинне виконуватися автоматично
  • бекапи потрібно регулярно перевіряти
  • бекапи мають бути ізольовані та захищені
  • одна резервна копія під рукою, друга – віддалено

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України пропонує два продукти від Veritas:

Veritas Backup Exec – програмне забезпечення для резервного копіювання та відновлення, яке працює на Windows Server. Це комплексне рішення для резервного копіювання з повним набором функцій, починаючи від захисту окремих фізичних чи віртуальних систем, закінчуючи відновленням додатків і баз даних в масштабах всієї компанії. Програмне забезпечення суттєво спрощує автоматичне налагодження процесів резервного копіювання.

Ви можете створювати резервні копії, працюючи на Windows, Mac та Linux. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс спрощує встановлення, налаштування, резервне копіювання та відновлення. Ви можете створювати резервні копії декількох серверів одночасно. Одна ліцензія Backup Exec дозволяє серверу робити резервну копію будь-якої кількості пристроїв.

Заощаджуйте понад 20 000 тис. грн, замовивши Veritas Backup Exec на порталі TechSoup Україна. Перед замовленням можливо безкоштовно скористатися сервісом впродовж 60 днів.

Veritas System Recovery 18 – рішення для резервного копіювання та відновлення інформації, що використовує технологію знімків (снапшотів) дисків для захисту серверів. Як сховище резервної копії можна вибрати диск, хмару, зовнішній накопичувач або декілька різних пристроїв. Заощаджуйте понад 10 000 тис. грн, замовивши Veritas System Recovery 18, Server Edition на порталі TechSoup Україна.

Повний перелік технологічних рішень TechSoup Україна за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.