bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Україна потребує справжніх змін!
24.02.2010

24 лютого у Києві на Михайлівській площі, а також у найбільших 22 містах України відбувся загальнонаціональний флеш - моб «Новообраний Президенте, почуйте кожного!».

Даний захід мав на меті запросити новообраного Президента України Віктора Януковича на Громадський Форум, що відбудеться у приміщенні Українського Дому 5 березня о 21 годині. Запрошення із відео від громадян з 22 українських міст, що приєдналися до акції, буде передано Віктору Януковичу у його перший робочий день у якості Президента України.
 

Київський флеш – моб зібрав понад 100 активістів, серед яких були відомі громадські діячі, письменники, філософи, журналісти, експерти, студенти та представники понад 30 ЗМІ.

Суспільство очікує, що Президент швидко відгукнеться на запрошення та прийде на Форум, в ході якого дасть чіткі відповіді на наступні запитання:

- Як подолати тотальну корупцію в державі?

- Які економічні реформи потрібні?

- Якою буде зовнішня політика?

- Як буде реформовано систему охорони здоров’я?

- Як побудувати конкурентоспроможні систему освіти і науки?

- Як зробити суд чесним і доступним?

- Як вдосконалити виборчу систему та модернізувати владу?

- Як забезпечити обороноздатність країни?

- Як вийти з екологічної кризи?

- Як реформувати молодіжну політику?

Метою учасників флеш – мобу – аби Форум став новітньою традицією у стосунках суспільства і влади. Результатом Форуму має стати започаткування конструктивного діалогу між новообраним Президентом і суспільством.

Організатором Форуму є Громадська кампанія Новий Громадянин -позапартійна, політично незаангажована, громадська ініціатива www.newcitizen.org.ua, завданням якої є посилення впливу громадян на політичні та соціальні процеси в державі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.