bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма для спільної роботи над проектами Asana тепер доступна для українських НПО
24.09.2019

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) пропонує рішення для управління проектами – Asana. Програма проста у використанні і підходить для команд різного розміру, які можуть працювати над декількома проектами одночасно.

Asana – онлайн-інструмент для управління проектами з функціями розподілу навантаження та трекінгу прогресу в роботі команди.

Сплативши 2 000 гривень збору за оброблення замовлення, організації отримують 50-відсоткову знижку. Якщо ваша команда складається принаймі з п’яти осіб, такий підхід дозволить заощадити майже 20 000 гривень щорічно при виборі плану Business.

«Оскільки кількість проектів у роботі постійно зростає, а частина команди працює безпосередньо у цільових регіонах, існує потреба покращити підхід до планування та моніторингу результатів. Ми почали шукати інструменти для управління проектами. Серед вимог, які для нас важливі: можливість обліку завдань із візуалізацією таймлайну, інтеграція з Office 365 та Slack, зручність інтерфейсу. Ми спробували низку інструментів та зупинили свій вибір на Asana, яка відповідала нашим вимогам та має спеціальні тарифні плани для неприбуткових організацій. Плануємо використовувати програму для обліку та відстеження всіх проектів, що виконуються в рамках Програми EGAP, та поточної роботи. Мова йде про постановку та відстеження завдань, планування та фіксацію результатів, які надалі необхідні для формування звітів про виконання показників результативності проектів», – поділився координатор компоненту «Е-послуги» Програми EGAP Фонду Східна Європа Олексій Зелів'янський.

Asana дозволяє завантажити файли з інших хмарних сервісів у завдання за проектами завдяки інтеграції зі Slack, Google Drive, Dropbox, Adobe Creative Cloud тощо. Крім того, за допомогою Asana можна керувати доступом до файлів, щоб потрібні люди мали доступ до потрібної інформації.

У сервісі також доступна функція Workload («Робоче навантаження»), яка дозволяє керівництву стежити за навантаженням співробітників і перерозподіляти завдання. Функція націлена на запобігання вигорянню співробітників і занадто високого навантаження на них. Керівники можуть в режимі реального часу стежити за кількістю завдань і рівнем навантаження різних відділів і окремих співробітників. Якщо навантаження виявиться занадто високим, Asana попередить про це керівників проекту. Сервіс допоможе зосередитися на роботі і виконувати її ефективніше.

Замовляйте знижку на Asana за посиланням.

Дізнатися більше про функціонал Asana можна за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.