bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна програма Airbnb: новий шлях для ОГС привернути увагу до своєї місії та досягнень
18.07.2019

Організації громадянського суспільства тепер можуть популяризувати свою діяльність та залучати кошти через онлайн-сервіс – Airbnb скасовує збір в розмірі 20% для благодійних проектів.

 

Airbnb – це не лише всесвітньовідома платформа з розміщення, пошуку та короткострокової оренди житла, але й місце, де ви можете знайти або організувати унікальну подію.

Благодійна програма Airbnb надає можливість мандрівникам дізнатися більше про вашу місію та завдання, а ще весело провести час під час подорожі. Неприбуткова організація може організовувати заходи для туристів і місцевих жителів.

Гості мають змогу забронювати вашу подію через Airbnb, завдяки чому ви збільшите видимість своєї неприбуткової організації і отримаєте нових прихильників. Йдеться про надихаючі заходи для мандрівників, що дозволяють їм дізнаватися більше про громади, брати участь у семінарах або інших заходах, створених локальними неприбутковими організаціями.

Залучення коштів: 100% доходу, який ви отримуєте, повністю дістається вашій організації. Airbnb відмовляється від усіх зборів за бронювання події!

Нові контакти: ваша подія та відгук з’являться на веб-сайті Airbnb і в мобільних додатках, що дасть можливість охопити ширшу аудиторію.

З чого почати:

Враження на сайті Airbn – це унікальні заходи/події, організовані місцевими жителями. Ви можете організувати майстер-клас, екскурсію, вибрати будь-який формат. Навчайте, інформуйте, показуйте та популяризуйте діяльність вашої організації.

Не знаєте як створити подію? Перегляньте відео за посиланням.

Благодійна програма Airbnb – цікавий спосіб здобути нові контакти, прихильників і поширити інформацію про діяльність неприбуткової організації.

Хочете дізнатися більше про можливості, які надає TechSoup Україна? Переходьте за посиланням.

 

Контакти

  • Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.