bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мобілізація потенціалу органів самоорганізації в Криму
20.01.2010

«Мобілізація потенціалу органів самоорганізації населення сільських районів АР Крим на прикладі Білогірського району» так називається новий проект ІПЦ «Боразан».

Сьогодні органи самоорганізації населення у сільській місцевості створюються для вирішення конкретної задачі, наприклад, налагодження водопостачання, а потім вони «благополучно» розпадаються. Це не добре для загального розвитку місцевих громад, та для розвитку принципів народовладдя і децентралізації влади на місцях. Лідери органів самоорганізації населення не мають доступу до актуальної інформації, не мають необхідних знань з мобілізації внутрішніх ресурсів і найбільша проблема у тому, що вони не мають комунікацій з НДО та іншими органами самоорганізації, не мають можливості обмінюватися досвітом та підтримувати один одного. Вони не знають, що орган самоорганізації населення може бути ефективною структурою для вирішення багатьох проблем громад. Тому назріла реальна потреба у надані кваліфікованої підтримці ініціативам «знизу», об’єднанні потенціалу органів самоорганізації, розвитку соціально-відповідального бізнесу на селі. Саме для цього ІПЦ «Боразан» ініціював проект «Мобілізація потенціалу органів самоорганізації населення сільських районів АР Крим на прикладі Білогірського району». Проект підтримано Програмою «Об’єднаймось заради реформ» (UNITER)

До співпраці запрошуються усі активісти органів самоорганізації населення сільських районів. Для них у рамках проекту заплановано багато цікавого та корисного.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.